Kruidheerlijkheid
Kruidenworkshops, -wandelingen- bereidingen en -advies

Beleef- en  Verwonderwandelingen

In verband met het Coronavirus  en door omstandigheden worden de Beleef- en Verwonderwandelingen uitgesteld tot maart 2021. Daarbij wordt het advies van het RIVM gevolgd. Het maximum aantal deelnemers is tijdelijk verlaagd naar 4 personen. Op deze manier kan de 1,5 meter regel goed gevolgd worden. 

Neem bij alles wat je onderneemt voldoende afstand, blijf gezond en let op elkaar. 

Elke maand organiseer ik een beleef- en verwonderwandeling. We ervaren, bewegen, maken kennis met symbolen in de natuur, gebruiken de zintuigen en ervaren de stilte, stap voor stap. Elke maand staat een ander thema centraal. Dat kan energie zijn, balans, rust, stilte, ruiken, voelen, zien en horen. Het ervaren van de elementen en de kracht van de natuur.

De wandelingen worden steeds op de laatste vrijdag of zaterdag van de maand gehouden en duren ongeveer 2 uur. Na de wandeling drinken we samen een kop koffie of (kruiden)thee met iets lekkers. Minimum aantal deelnemers is 4 en maximum 8. 

Tijdstip: start 10.00 uur verzamelen vanaf 09.45 uur

Waar: Huijgevoort 10, 5091 SB Westelbeers, tenzij anders vermeld

Kosten: € 12,50 per persoon per wandeling. Deelnemen aan meerdere wandelingen door het jaar heen kan:

aantal wandelingen

prijs

€ 40,--                                                                                                                                            

€ 72,--

12 

€ 100,--


In principe gaan de wandelingen altijd door, ook als het regent. Bij extreme weersomstandigheden gaat de wandeling niet door. Extreme weersomstandigheden zijn onder andere langdurige zware regenval, zware sneeuwval, storm en onweer. Als de wandelingen niet door gaan, wordt dat maximaal een uur van te voren op de website bekend gemaakt achter de datum van de wandeling. 

Zorg ervoor dat je gemakkelijk zittende kleding aan doet, goede (wandel)schoenen. Neem een regenjas en een flesje water mee. 

Meld je voor de wandelingen aan door het contactformulier in te vullen en geef aan aan welke wandeling je wilt deelnemen. 

De beleef- en verwonderwandelingen vinden plaats op:

vrijdag 

26 maart 2021

zaterdag

24 april 2021

vrijdag 

28 mei 2021

zaterdag

26 juni 2021

vrijdag

30 juli 2021

zaterdag

28 augustus 2021

vrijdag

25 september 2021

zaterdag 

31 oktober 2021

vrijdag

26 november 2021

zondag

26 december 2021 (kerstwandeling)
Kruidenwandelingen

Wat biedt de natuur ons op het gebied van gezondheid, verzorging en in de keuken. Tijdens deze wandelingen ontdek je wat de natuur ons geeft. We maken een wandeling van ongeveer 2 uur. Als we terugkomen staat de (kruiden)thee en iets lekker voor je klaar en neem je de uitleg en recepten mee naar huis. Deze wandelingen vinden plaats in de lente en de zomer van 2021. 

De data worden snel bekend gemaakt. 

Tijdstip: start 10.00

Waar: Huijgevoort 10, 5091 SB Westelbeers, tenzij anders vermeld.

Kosten: € 15,00 per persoon