Ontmoet de natuur bij Kruidheerlijkheid 
Natuurlijk beleven, wandelingen, workshops en kruiden

Beleef- en Verwondergroepsuitje

Wat is er leuker dan met je team of groep vrienden erop uit te gaan en met elkaar de natuur te ontmoeten. 

Het is de laatste tijd vaker in het nieuws; Wat de natuur met je doet. Het heeft een positieve invloed op je gezondheid, dit komt uit meerdere onderzoeken naar voren. Je hartslag daalt, zo ook je bloeddruk en je stress level. Verder heeft het een positieve invloed op je immuunsysteem. De natuur laat je van alles zien, horen, ruiken. Je kunt proeven en voelen. Alle zintuigen worden geprikkeld.
In het bos kun je beter afstand nemen van je dagelijkse bezigheden. Hierdoor kun je je zintuigen openen. Zo kom je vanzelf gemakkelijker in verbinding met het moment, de omgeving en jezelf.

Dat kun je ook samen met je collega’s, vrienden/vriendinnen of familie beleven. Laat je meevoeren met de wonderen van de natuur, ontmoet de natuur, beleef de natuur en verwonder je. Annemarie, wandelcoach, Shinrin-yokugids en herborist, neemt je mee.
Wat is er dan heerlijker om die beleving samen vast te houden en daarna te genieten van een heerlijke lunch of high tea. 

Waar kun je aan denken als we de natuur in gaan. Tijdens deze ochtend of middag, komen we bij elkaar met een kopje koffie en iets lekkers. Daarna trekken we de natuur in op landgoed Baest! Een mooi natuurgebied tussen Oirschot en Oostelbeers in Noord-Brabant. Als we terugkomen staat een lunch, high tea of wat anders klaar. We bewegen, zetten onze zintuigen open en beleven de natuur. 

Het beleven van de natuur wordt afgestemd op de groep. Vooraf plannen we een kort gesprek om te kijken waar het team of groep vrienden uit bestaat en wat de wensen zijn, denk aan ontspanning, kruiden ontdekken, teambuilding of gewoon met elkaar de natuur ontdekken.

Geef voor de high tea, lunch of wat anders je wensen door, zoals glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of veganistisch. Heeft iemand andere eetwensen laat het weten dan houden wij daar rekening mee.

Dit groepsuitje kan in de ochtend of middag op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag worden georganiseerd. Andere dagen zijn in overleg mogelijk.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze activiteit is 8 personen. 

Neem voor meer informatie contact op met Annemarie  (06 512 999 82) of vul het contactformulier in.