Ontmoet de natuur bij Kruidheerlijkheid 
Natuurlijk beleven, wandelingen, workshops en kruiden

Proef de Natuur kruidenwandeling

 

Je loopt rond en je ziet al het onkruid staan. Dat onkruid is zoveel meer. Het is bruikbaar in de keuken, voor je gezondheid en verzorging. De natuur heeft ons veel te bieden. Ga mee met een Proef de Natuur kruidenwandeling. Je ontmoet de natuur en proeft de natuur, wat is eetbaar en wat kun je gebruiken voor je gezondheid en voor je verzorging. 

Zou je meer willen weten over wat er groeit en bloeit. Dat onkruid geen onkruid is maar zoveel meer. Tijdens deze wandelingen ontdek je wat de natuur ons geeft. We maken een wandeling van ongeveer 2 uur. Onderweg drinken we een (kruiden)thee en heb ik iets lekker voor je klaar gemaakt. 

Een wandeling die je doet verwonderen. Je hoeft niet alles te onthouden, want wat ik vertel krijg je met een aantal recepten via de mail toegestuurd. 

Je kunt je inschrijven voor de volgende data:

zondag 23 juni 2024 vanaf 09.30 uur in de Aardbossen in Middelbeers

Zaterdag 24 juli 2024 vanaf 09.30 uur in de Aardbossen in Middelbeers

Zaterdag 22 september 2024 vanaf 09.30 uur in de Aardbossen in Middelbeers
 

Inschrijven kan door een Whatsapp te sturen naar of te bellen met 06 512 999 82 of stuur een mail via het contactformulier.

Heb je een groepje van max. 12 personen en je wilt een kruidenwandeling organiseren neem contact met me op via het  Contactformulier. Dan kun je zelf de locatie kiezen en kom ik naar die omgeving.  

Kosten: € 20 per persoon