Ontmoet de natuur bij Kruidheerlijkheid 
Natuurlijk beleven, wandelingen, workshops en kruiden

Proef de Natuur kruidenwandeling

Je loopt rond en je ziet al het onkruid staan. Dat onkruid is zoveel meer. Het is bruikbaar in de keuken, voor je gezondheid en verzorging. De natuur heeft ons veel te bieden. Ga mee met een Proef de Natuur kruidenwandeling. Je ontmoet de natuur en proeft de natuur, wat is eetbaar en wat kun je gebruiken voor je gezondheid en voor je verzorging. 

Zou je meer willen weten over wat er groeit en bloeit. Dat onkruid geen onkruid is maar zoveel meer. Tijdens deze wandelingen ontdek je wat de natuur ons geeft. We maken een wandeling van ongeveer 2 uur. Onderweg drinken we een (kruiden)thee en heb ik iets lekker voor je klaar gemaakt. 

Een wandeling die je doet verwonderen. Je hoeft niet alles te onthouden, want wat ik vertel krijg je op papier mee met een aantal recepten of via mail toegestuurd. 

Je kunt je inschrijven voor de volgende data:

Data voor 2024 volgen

Andere data wordt in overleg met een groep gepland. 


Inschrijven kan door een Whatsapp te sturen aan of te bellen met 06 512 999 82 of stuur een mail via het contactformulier.

Heb je een groepje van min. 4 en max. 8 personen en je wilt een kruidenwandeling organiseren neem contact met me op via het  Contactformulier.  Dan kun je zelf de locatie kiezen en kom ik naar die omgeving.  

Kosten: € 20 per persoon